Dunántúli Napló

2017. február 24. (péntek)
Mátyás

HEOL.hu

2010. május 7. 14:47 , Legutóbb frissítve: 2013. június 7. 10:14
A heol.hu kiadónk válasza a XXI. századi média kihívásaira. A friss, gyakran a helyszínről, élőben közvetített hírek mellett képgalériákkal és videókkal ugyanúgy szolgál, mint közösségi fórummal vagy számos egyéb szolgáltatással.

A 2007 novemberében útnak indított heol.hu az elmúlt évek során kiadónk elsőszámú online termékévé vált. 2010 elejére naponta átlagosan 10 ezer látogató keresi fel a megyei médiában mértékadó hírportált, s a látogatottság folyamatosan növekszik. Ahogy az internet egyre hétköznapibb részévé vált az otthonoknak, úgy vált a heol.hu közönsége is egyre komolyabbá: mára négyből három olvasónk a 19-49 éves korosztály tagja.

A heol.hu a Heves megyét érintő hírek  gyors és alapos feldolgozását, publikálását tekinti elsődleges feladatának, valamint azt, hogy a helyi események kapcsán fórumot biztosítson olvasóinak, ahol megoszthatják egymással véleményüket. A hírekhez kapcsolódóan számos képgalériát, videót is kínál látogatóinak a szerkesztőség.

Képes tartalmakból azonban nem csak a hírek kapcsán bőséges az ajánlat a portálon. A kikapcsolódás jegyében a megye szépségeiről, valamint - az elsősorban fiatalok körében népszerű - bulikról, partikról készített képsorozatokból is akad széles választék.

A heol.hu a tartalmakon kívül számos hasznos szolgáltatást kínál, a kereshető cégadatbázistól a traffipax-helyszínekről és orvosi ügyeletekről összeállított tájékoztatókig.

Mint az közismert, az internet a változás világa - ennek a változásnak igyekszik megfelelni a bama.hu is, tartalmainak és szolgáltatásainak folyamatos fejlesztésével.

Ha hirdetni szeretne nálunk:
- tekintse meg hirdetési ajánlatunkat és/vagy
- keresse Szeley Krisztinát telefonon (36/513-633)

vissza
  • A+
  • A-
  • P
heol